Hobbyshop Nellie Snellen

Welkom

Nederlands English Deutsch Français Español

Identiteit verkoper:

Hobbyshop Nellie Snellen bv,
Markt 23
5975 AM Sevenum
Tel. 077-4672267
email: info@nelliesnellen.nl
BTW: NL854744861B01
KvK: 854744861

Bestellen:

In de webwinkel vindt u de prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten en betaalkosten. De verzendkosten wordt gedeeltelijk aan de klant doorberekend. De hoogte van de verzenden worden aan het einde van het besteltraject getoond u dient dan te beslissen of u akkoord gaat met de berekende verzendkosten. Door uw bestelling te plaatsen geeft u aan dat u akkoord bent gegaan met de doorberekende verzendkosten.

Indien u kiest voor betaling via Paypal, Creditcard of bij bestellen met betaling achteraf zijn daar betaalkosten aan verbonden. Indien betaalkosten worden berekend kunt u dat zien aan het einde van het bestel-traject. U dient dan te beslissen of u akkoord gaat met de berekende betaalkosten. Door uw bestelling te plaatsen geeft u aan dat u akkoord bent gegaan met de doorberekende betaalkosten.

Betalen:

Betalen van uw order kan via Multi Safe Pay, Multi Safe Biedt u diverse mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Via Multi Safe Pay bieden wij u tevens de mogelijkheid van betalen na ontvangst. Nadat u via Muilti Safe Pay heeft betaald wordt uw bestelling door ons gereed gemaakt en zo snel mogelijk verzonden. Wij streven er naar om uw bestelling op dezelfde dag te verzenden als uw betaling is ontvangen. In het geval niet alle bestelde artikelen op voorraad zijn kan verzending iets langer duren, indien nodig nemen wij contact met u op.

Klachten:

Bij klachten over uw bestelling kunt u dit per email kenbaar maken, de email kunt u zenden naar info@nelliesnellen.nl.
Klachten worden door ons altijd bij voorrang behandeld. U ontvangt dan ok binnen enkele dagen antwoord van ons.

Annulering:

U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten van retourzending van u thuis naar Hobbyshop Nellie Snellen bv, zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originale staat en verpakking aan Hobbyshop Nellie Snellen bv geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nelliesnellen.nl en kunt u gebruik maken van het modelformulier op onze website.
Om het Modelformulier ontbinding/herroeping te downloaden kunt u hier te klikken.

web-monitoring-ok